Chat with us, powered by LiveChat
Boka boende
se | en
Dela

Wallmans


En oförglömlig kväll

En kväll på Wallmans bjuder på lite mer av allt. Ni serveras en unik upplevelse i det fantastiska samspelet mellan show, mat och dryck. Upplevelsen börjar redan i entrén. Häng av dig ytterkläderna, ta en fördrink i cocktailbaren, möt kvällens stjärnor som välkomnar dig i sann Wallmansanda och ser till att du kommer i stämning.

Wallmans lägger otroligt mycket kärlek i maten. När du bokar ett besök hos Wallmans ingår en lyxig meny, komponerad av deras köksmästare efter säsongens råvaror. Ni blir serverade en rad olika rätter under kvällen där ambitionen är att överraska och överträffa era förväntningar. Under hösten 2018 serveras en meny vi kallar ”The best of” där vi samlat våra gästers favoriter genom åren. Fråga gärna om dryck så hjälper personalen på Wallmans er att välja rätt till smakerna.

Under julsäsongen välkomnas ni in i en gnistrande värld! Det serveras en flerrätters-, lyxig gourmetmeny med touch av julens smaker serverad av kvällens stjärnor, som även levererar underhållning i världsklass. Låt dig också avslutningsvis imponeras av Wallmans omtalade och dignande gottebord. Julen är alltid lite bättre på Wallmans!

I paketet ingår:

Övernattning
Showpaket kategori Guld, middag (exklusive dryck) och nattklubb
Härlig frukostbuffé
Tillgång till gym

Priser:

24 augusti till 17 november

2195 kr per person i enkelrum fredagar och lördagar.
1995 kr per person del i dubbelrum fredagar och lördagar.

23 november till 22 december

2495 kr per person i enkelrum fredagar och lördagar.
2245 kr per person del i dubbelrum fredagar och lördagar.

Villkor:

Erbjudandet gäller för bokningar av en natt i enkel- eller del i dubbelrum fredagar och lördagar mellan 24 augusti och 22 december i mån av plats. Begränsat antal paket.

Paketet bokas på telefon 08-440 66 10 eller epost till reservation@hotelkungstradgarden.se, ange ”Wallmans”. Vid större förfrågningar (fler än 9 rum) lämnas pris i offert.

Följ oss:

Instagram

Vem arbetar i köket och vad gör vår concierge? Följ gärna vår vardag och arbetet runt om hotellet via Instagram.

Reception:

+46 (0)8 440 66 50

Vill du prata direkt med vår personal, boka över telefon eller har en fråga? Välkommen att ringa oss!Följ oss:

Facebook

Vi gillar att hålla en nära relation till våra gäster. Följ oss gärna på Facebook, så uppdaterar vi dig om vad som händer.