Chat with us, powered by LiveChat
Boka boende Erbjudanden
se | en
Dela

Varmt och skönt


Lämna vintern ute och kom in i värmen, här njuter du framför en egen öppen spis på rummet

Checka in hos oss och njut av en värmande vistelse med en egen öppen spis på rummet. Välj ett av våra klassiska Queen och King-rum och kura ihop dig framför brasan, på egen hand eller med någon du tycker om. Det här är paketet för dig som vill uppleva vintern i Stockholm och samtidigt älskar värme.

I det här paketet ingår en flaska franskt rött vin på rummet vid er ankomst och vi sätter igång öppna spisen för er. Vill ni så kan ni även beställa till en ost- och charkbricka, det går bra att ni beställer det via oss inför vistelsen.

På våning -2 har vi vårt gym samt bastu för ytterligare värme. Njut också av vår välsmakande frukostbuffé i restaurangen som är inkluderad. Erbjudandet gäller alla dagar fram till 31 mars, beroende på tillgång.

Vill ni passa på att boka bord för aftonen rekommenderar vi vårt franska kök, Brasserie Makalös, som inte bara serverar maten och vinet, utan också fungerar som en genväg till det allra heligaste – den franska kulturen.

Boka rum
Följ oss:

Instagram

Vem arbetar i köket och vad gör vår concierge? Följ gärna vår vardag och arbetet runt om hotellet via Instagram.

Reception:

+46 (0)8 440 66 50

Vill du prata direkt med vår personal, boka över telefon eller har en fråga? Välkommen att ringa oss!Följ oss:

Facebook

Vi gillar att hålla en nära relation till våra gäster. Följ oss gärna på Facebook, så uppdaterar vi dig om vad som händer.