Chat with us, powered by LiveChat
Boka boende Erbjudanden
se | en
Dela

Sturebadet spapaket


Återhämtning och balans

Unna dig och ditt sällskap en rogivande vistelse i anrik miljö. Sov över hos oss och vakna upp till en heldag på Sturebadet ett stenkast bort.

Ni övernattar i ett valfritt rum på Hotel Kungsträdgården, i vår rofulla gustavianska miljö. När ni vaknar väntar den stora frukostbuffén som blir den perfekta starten på er njutningsfulla dag! Väl redo för spa går ni den korta sträckan till det anrika Sturebadet och checkar in för en avslappande dag. Delta i någon av alla gruppträningsklasser eller träna för er själva i Sturebadets gym och konditionsrum. Kanske vill ni bara njuta av en skön simtur i bassängen till stilla musik eller slappna av i hydromassagebadet. Sturebadet bjuder på färsk frukt och dryck i sin spa-lounge.

I det här paketet ingår det en spa-dag på Sturebadet när du bokar rum på Hotel Kungsträdgården. Rumskategori väljer du i nästa steg av bokningen. I spa-dagen på Sturebadet ingår:
Bad i 29-gradig bassäng
Ång- och torrbastu
Hydromassagebad
Tillträde till vår Spa-avdelning med aromarum och relax
Gruppträning
Gym och konditionsträning
Lån av handduk, badrock och tofflor
Kerstin Florians hudvårdsprodukter i dusch och omklädningsrum
Turkiska Badet

Spapaketet finns tillgängligt för både helger och vardagar hos oss. På länken nedan kommer ni direkt till bokningen för vår- och sommarperioden. Hör av er till oss för att boka spapaketet för vardagar och helger längre fram, ni når oss på reservation@hotelkungstradgarden.se

Boka spapaketet
Följ oss:

Instagram

Vem arbetar i köket och vad gör vår concierge? Följ gärna vår vardag och arbetet runt om hotellet via Instagram.

Reception:

+46 (0)8 440 66 50

Vill du prata direkt med vår personal, boka över telefon eller har en fråga? Välkommen att ringa oss!Följ oss:

Facebook

Vi gillar att hålla en nära relation till våra gäster. Följ oss gärna på Facebook, så uppdaterar vi dig om vad som händer.