Chat with us, powered by LiveChat
Boka boende Erbjudanden
se | en
Dela

Boka sommaren innan 3 juli och få 20%


SOLIGA DAGAR & VARMA KVÄLLAR, NU ÄR SOMMAREN SNART HÄR

Sommaren närmar sig alltid snabbare än vad man kan räkna med och vi tänker därför inte lämna våra gäster i sticket utan förslag på att få ut det bästa utav av sommaren. Att Hotel Kungsträdgården ligger centralt till är ingen hemlighet, men däremot är Stockholms smultronställen oftast det. Vårat conciergeteam bistår gladeligen med att skräddarsy de mest intressanta och upplevelserika aktiviteterna för er. Vare sig om det är upplevelser inom- eller utomhus. Nedan presenterar de sina tips till lyckade sommardagar i huvudstaden. Se till att boka ett möte med vårat conciergeteam redan nu för att få ett personligt och minnesvärt Stockholms besök.

1. Besök Stockholms vackra skärgård, med guide eller på egen hand.

2. Nordiska köket, en ny värld av smaker och upplevelser. Vi känner till de bästa smultronställena.

3. I SoFo-kvarteren på Södermalm finns en stor mängd intressanta, trendiga och kreativa butiker för mode, design, inredning, smycken, kuriosa och second hand, samt en uppsjö caféer, barer och restauranger; ja, något för alla!

4. Ingen riktig Stockholm vistelse utan ett besök i Gamla stan och dess mysiga gränder och ett besök på Kungliga Slottet.

5. En långpromenad runt Kungliga Djurgården.

Psst! Önskar du att få 20 % avdrag på din sommarvistelse hos oss? Passa på att boka medan vi fortfarande har vårt speciella sommarerbjudande. Gäller utvalda dagar mellan 1 juni och 16 augusti.

Boka nu
Följ oss:

Instagram

Vem arbetar i köket och vad gör vår concierge? Följ gärna vår vardag och arbetet runt om hotellet via Instagram.

Reception:

+46 (0)8 440 66 50

Vill du prata direkt med vår personal, boka över telefon eller har en fråga? Välkommen att ringa oss!Följ oss:

Facebook

Vi gillar att hålla en nära relation till våra gäster. Följ oss gärna på Facebook, så uppdaterar vi dig om vad som händer.