Chat with us, powered by LiveChat
Boka boende
se | en
Dela

Jul på Wallmans

En oförglömlig kväll på Wallmans i Stockholm


Det är något särskilt med julen på Wallmans. Vi vill göra allt för att du ska få uppleva det där lilla extra som bara kan beskrivas med ett ord… julkänsla!

På Wallmans får du lite mer av allt och du njuter av ett dignande julbord som avrundas med ett spektakulärt gottebord i mysig julmarknadsatmosfär. Hela din kväll ackompanjeras av en gnistrande julshow, allt för att du ska komma i total julstämning.

När glasen är tomma, applåderna lagt sig och fötterna slutat stampa takten under borden står ett par sköna hotellsängar och väntar i ert rum hos oss på Hotel Kungsträdgården. Morgonen efter har vi dukat fram vår stora frukostbuffé.

Var på plats på Wallmans kl. 18.00 och showen börjar strax därefter.

Boka och Information

I Wallmanspaketet ingår

Övernattning
Showentré , garderob och julbord på Wallmans (kategori Guld)
Härlig frukostbuffé
Tillgång till gym

Priser
Julbordspaketet på Wallmans kostar 2695 kr i enkelrum torsdagar. 2195 kr i enkelrum fredagar och lördagar. Del i dubbelrum kostar 2245 kr per person torsdagar och 2195 kr per person del i dubbelrum fredagar och lördagar. Priserna gäller från den 21 november.

Villkor
Erbjudandet gäller för bokning av en natt i dubbel- alternativt i enkelrum till  den 21 december  2017, i mån av plats.

Paketet bokas på telefon 08-440 66 10 eller epost till reservation@hotelkungstradgarden.se, ange ”Wallmans”. Vid större förfrågningar (fler än 9 rum) lämnas pris i offert.

Följ oss:

Instagram

Vem arbetar i köket och vad gör vår concierge? Följ gärna vår vardag och arbetet runt om hotellet via Instagram.

Reception:

+46 (0)8 440 66 50

Vill du prata direkt med vår personal, boka över telefon eller har en fråga? Välkommen att ringa oss!Följ oss:

Facebook

Vi gillar att hålla en nära relation till våra gäster. Följ oss gärna på Facebook, så uppdaterar vi dig om vad som händer.