Chat with us, powered by LiveChat
Boka boende Erbjudanden
se | en
Dela

En värsting till syster på China Teatern


En värsting till syster

Övernattning och show i ett! För dig som vill ha en rolig kväll i Stockholm - och en skön säng att sova i. I paketet ingår biljett till kvällsföreställningen av En värsting till syster på China Teatern, övernattning på Hotel Kungsträdgården, gratis frukost, gym och bastu. Välkommen att kontakta oss för att boka.

Showen
Nu kommer äntligen feelgood musikalen En värsting till syster till Sverige. Premiären äger rum den 11 september på China Teatern. Det är en gudomligt rapp, rolig och musikalisk komedi, baserad på den storsäljande filmen Sister Act från 1992 med Whoopi Goldberg i huvudrollen.

En värsting till syster nominerades i USA till fem Tony Awards bland annat för ”Bästa Musikal” och naturligtvis ”Bästa Musik”. För den medryckande musiken står nämligen kompositören Alan Menken, flerfaldig Oscarsvinnare och känd som mannen bakom många av Disneys största hits, t ex ”Can you feel the love tonight” och ”Beauty and the beast”. I denna svängiga klostermusikal har Menken skapat ett radband av hits som spänner från 70-tals disco i Barry White anda till perfekt finstämda ballader. Självfallet innehåller också musikalen en rejäl dos klappvänlig power gospel. Föreställningen En värsting till syster bevisar än en gång att sjungande nunnor definitivt hör hemma på de stora musikalscenerna.

I paketet ingår:

Övernattning

Show med plats på parkett samt garderob på China Teatern

Härlig frukostbuffé, tillgång till gym och bastu

Priser:

1900 kr enkelrum fredagar och lördagar

1645 kr per person i små dubbelrum fredagar och lördagar

Tillägg 500 kr per person för uppgradering till större dubbelrumskategori

Villkor:

Erbjudandet gäller för bokningar av en natt i enkelrum eller del i dubbelrum fredagar, lördagar mellan den 13 september och 14 december  i mån av plats.

Begränsat antal paket. Vid större förfrågningar lämnas pris i offert.

Paketet bokas på telefon 08-440 66 10 eller epost reservation@hotelkungstradgarden.se ange ”China”.

Följ oss:

Instagram

Vem arbetar i köket och vad gör vår concierge? Följ gärna vår vardag och arbetet runt om hotellet via Instagram.

Reception:

+46 (0)8 440 66 50

Vill du prata direkt med vår personal, boka över telefon eller har en fråga? Välkommen att ringa oss!Följ oss:

Facebook

Vi gillar att hålla en nära relation till våra gäster. Följ oss gärna på Facebook, så uppdaterar vi dig om vad som händer.