Chat with us, powered by LiveChat
Boka boende Erbjudanden
se | en
Dela

Till din tjänst

Vi tror på det unika. Att alltid ge en upplevelse som är anpassad efter gästens specifika önskemål - både innan, under och efter vistelsen, oavsett vad det gäller. Som ett av få hotell i Stockholm har vi på Hotel Kungsträdgården därför en conciergeservice. Våra concierger är utbildade och medlemmar i det anrika och prestigefulla Les Clefs d'Or. Les Clefs d’Or är en exklusive organisation med ca 4500 concierger runt om i hela världen. Deras motto och syfta är att förverkliga alla hotellets gästers önskemål till verklighet i den utsträckning att det är lagligt, moraliskt rätt, och mänskligt möjligt.

Concierge


Från skjortor till resor

Våra conciergestjänster ingår i din vistelse på hotellet, och finns till för att ge dig högsta möjliga service - här är inga förfrågningar för stora, eller för små. Vår concierge hjälper gärna till för att ordna transport till och från flygplatsen, köpa in specifika artiklar som ni önskar under er vistelse, rekommendera och boka restauranger, eller bara guida er igenom det breda utbudet av sightseeing och attraktioner som Stockholm har att erbjuda. Glöm inte att boka ett möte med vår concierge för att få ut det bästa av din resa.

Transfers


Behöver du hjälp att ordna olika typer av transfers?

Vi kan hjälpa dig att ordna följande transfers:

- Transfer till/från flygplatsen
- Transfer till/från hotellet till/från valfri destination
- Bil till förfogande
- Sightseeing med privat chaufför

För frågor eller bokning vänligen kontakta concierge@hotelkungstradgarden.se

Vad vi kan erbjuda innanför hotellet


Personliga önskemål

Önskar du att överraska dina nära och kära med en överraskning på rummet? Vi hjälper dig att dekorera rummet med allt från blommor till Champagne beroende på dina specifika önskemål.

-Blommor
-Ballonger
-Tårta
-Väckning
-Room service
-Hantering av bagage
-Bud

För frågor och planering vänligen kontakta concierge@hotelkungstradgarden.se

Vad vi kan erbjuda utanför hotellet


Upptäck Stockholm

Att Hotel Kungsträdgården ligger centralt till är ingen hemlighet, men däremot är Stockholms smultronställen oftast det. Vårat conciergeteam bistår gladeligen med att skräddarsy de mest intressanta och upplevelserika aktiviteterna för er. Vare sig om det är upplevelser inom- eller utomhus. Boka ett möte med vår concierge för att få ut det bästa av din resa.

-Reservaioner av restaurangbesök
-Sightseeing-aktiviteter
-Kulturupplevelser
-Löprundor
-Cykeluthyrning

För frågor och planering vänligen kontakta concierge@hotelkungstradgarden.se

Ullna Golf


Kombinera er Stockholmsvistelse och ert golfintresse i sommar – vi hjälper er med båda

Njut av vad allt som Stockholm har att erbjuda i sommar och kombinera det med en golfdag på Ullna Golf & Country Club under er vistelse hos oss. I nära samarbete med Ullna G&CC hjälper vi er med bokning av starttid. Ullna är en av Skandinaviens allra bästa golfbanor, och deras restaurang har vid sju tillfällen blivit utsedd till ”Sveriges Bästa Golfrestaurang”. Ullna har inför säsongen helt nya hyrset från Titleist & Callaway, och har Club Car golfbilar utrustade med GPS-skärmar för uthyrning.
Vi ser fram emot att välkomna er till en oslagbar vistelse.

Boka rummet till valfritt erbjudande som passar er här på vår hemsida och ange i bokningen önskad starttid så kontaktar vi er. Alternativt om ni önskar ta kontakt med oss direkt för hela bokningen, var vänlig sänd mail till reservation@hotelkungstradgarden.se och ange önskad starttid.

Sturebadet


Varför inte avnjuta en spabehandling i anrik miljö? Sover gör ni hos oss.

Detta paket är på grund av omständigheterna med Covid-19 inaktivt.

Följ oss:

Instagram

Vem arbetar i köket och vad gör vår concierge? Följ gärna vår vardag och arbetet runt om hotellet via Instagram.

Reception:

+46 (0)8 440 66 50

Vill du prata direkt med vår personal, boka över telefon eller har en fråga? Välkommen att ringa oss!Följ oss:

Facebook

Vi gillar att hålla en nära relation till våra gäster. Följ oss gärna på Facebook, så uppdaterar vi dig om vad som händer.