Chat with us, powered by LiveChat
Boka boende Erbjudanden
se | en
Dela

Till din tjänst

Vi tror på det unika. Att alltid ge en upplevelse som är anpassad efter gästens specifika önskemål - både innan, under och efter vistelsen, oavsett vad det gäller. Som ett av få hotell i Stockholm har vi på Hotel Kungsträdgården därför en conciergeservice. Våra concierger är medlemmar i det anrika och prestigefulla Les Clefs d'Or, och utbildade för att förhöja gästernas upplevelser och uppfylla deras önskemål.

Concierge


Från skjortor till resor

Våra conciergestjänster ingår i din vistelse på hotellet, och finns till för att ge dig högsta möjliga service - här är inga förfrågningar för stora, eller för små. Vår concierge hjälper gärna till för att ordna transport till och från flygplatsen, köpa in specifika artiklar som ni önskar under er vistelse, rekommendera och boka restauranger, eller bara guida er igenom det breda utbudet av sightseeing och attraktioner som Stockholm har att erbjuda.

Transfers


Behöver du hjälp att ordna olika typer av transfers?

Vi kan hjälpa dig att ordna följande transfers:

- Transfer till/från flygplatsen
- Transfer till/från hotellet till/från valfri destination
- Bil till förfogande
- Sightseeing med privat chaufför

För frågor eller bokning vänligen kontakta concierge@hotelkungstradgarden.se

Upptäck Stockholm


Skräddarsydda upplevelser

Att Hotel Kungsträdgården ligger centralt till är ingen hemlighet, men däremot är Stockholms smultronställen oftast det. Vårat conciergeteam bistår gladeligen med att skräddarsy de mest intressanta och upplevelserika aktiviteterna för er. Vare sig om det är upplevelser inom- eller utomhus.

Personliga önskemål


Överraska nära och kära

Önskar du att överraska dina nära och kära med en överraskning på rummet? Vi hjälper dig att dekorera rummet med allt från blommor till Champagne beroende på dina specifika önskemål.

För frågor och planering vänligen kontakta concierge@hotelkungstradgarden.se

Följ oss:

Instagram

Vem arbetar i köket och vad gör vår concierge? Följ gärna vår vardag och arbetet runt om hotellet via Instagram.

Reception:

+46 (0)8 440 66 50

Vill du prata direkt med vår personal, boka över telefon eller har en fråga? Välkommen att ringa oss!Följ oss:

Facebook

Vi gillar att hålla en nära relation till våra gäster. Följ oss gärna på Facebook, så uppdaterar vi dig om vad som händer.