Boka boende
se | en
Dela

Brasserie Makalös

Under det stora glastaket serveras enastående kulinariska upplevelser. Brasserie Makalös är ett franskt brasserie i toppklass, där allt från vin till musik är hämtat från landet i syd. Yohan Adell, med erfarenheter från franska kök runt om i världen, leder teamet tillsammans med vår kökschef Fredrik Björklund.

Till restaurangen Boka bord

Frukost


En morgon för alla smaker

Vi på Hotel Kungsträdgården jublar högt över vällagad mat och vet att många av våra gäster gör detsamma. Varje morgon serverar köket därför allt från friska smoothies och nygräddade pannkakor till grovt bröd och egengjort müsli.

Öppettider
Vardagar måndag – fredag 06.30 – 10.00
Helger lördag – söndag och helgdagar 07.00 – 11.00

Bubblande nyhet för Champagneälskare


The Champagne Bar by Richard Juhlin flyttar in

Under den enorma kristallkronan, med fler än 11 000 handbundna prismor och en vikt över 400 kilo, finns hotellets nya champagnebar ’THE CHAMPAGNE BAR by RICHARD JUHLIN’ – en perfekt plats för dig som vill jobba från hotellet ett tag, eller bara njuta av ett glas bubbel. Från innergårdens glastak strömmar dagsljuset in och speglar sig i kronan, och skapar fantastiska reflektioner från solens upp- till nedgång.

Öppettider
Torsdag 16:00-23:00
Fredag 16:00-23:00
Lördag 15:00-23:00

En dag på Brasserie Makalös

Följ oss:

Instagram

Vem arbetar i köket och vad gör vår concierge? Följ gärna vår vardag och arbetet runt om hotellet via Instagram.

Reception:

+46 (0)8 440 66 50

Vill du prata direkt med vår personal, boka över telefon eller har en fråga? Välkommen att ringa oss!Följ oss:

Facebook

Vi gillar att hålla en nära relation till våra gäster. Följ oss gärna på Facebook, så uppdaterar vi dig om vad som händer.